Heb je een mobiel ledscherm in Dilsen-Stokkem nodig? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Een ledscherm in Dilsen-Stokkem

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Dilsen-Stokkem. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Dilsen-Stokkem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Dilsen-Stokkem? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie verloopt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Een mobiele ledscherm in Dilsen-Stokkem: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Dilsen-Stokkem.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Dilsen-Stokkem. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op