Snel een led scherm huren in Dormaal? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Dormaal

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Dormaal? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Dormaal

Een led scherm in Dormaal nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De installatie verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Dormaal?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Dormaal, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een led scherm in Dormaal: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zoutleeuw zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Dormaal.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Dormaal op korte termijn. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op