Van plan om een led scherm te huren in Drongen? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Drongen

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Drongen bij Maxled. Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Drongen?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Drongen. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Drongen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Drongen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Drongen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Gent zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Drongen.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Drongen zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op