Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Duisburg? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Een led scherm in Duisburg: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Tervuren zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Duisburg.

Led scherm huren op aanhangwagen in Duisburg

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Duisburg! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led schermen in Duisburg zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Duisburg? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Duisburg?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Duisburg, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Duisburg op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op