Ben je van plan om een led scherm te huren in Eggewaartskapelle? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Eggewaartskapelle?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Eggewaartskapelle. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Eggewaartskapelle

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Eggewaartskapelle? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen met led scherm huren in Eggewaartskapelle

Een led scherm in Eggewaartskapelle nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Eggewaartskapelle! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Led scherm huren in Eggewaartskapelle: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Veurne zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Eggewaartskapelle.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Eggewaartskapelle zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op