Op zoek naar een led scherm om te huren in Eigenbilzen? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Een led scherm in Eigenbilzen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Bilzen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Eigenbilzen.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Eigenbilzen?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Eigenbilzen, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Eigenbilzen

Een led scherm in Eigenbilzen nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Eigenbilzen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Eigenbilzen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Eigenbilzen op korte termijn. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op