Op zoek naar een mobiel ledscherm in Eigenbilzen? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Ledschermen huren

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Eigenbilzen, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Ledschermen in Eigenbilzen

Via ledschermen buiten in Eigenbilzen toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Onze schermen hebben drie afmetingen (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging van het scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Eigenbilzen? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De montage verloopt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Mobiel ledscherm in Eigenbilzen: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Eigenbilzen.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Eigenbilzen. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op