Van plan om een led scherm te huren in Eine? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Eine?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Eine, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led schermen in Eine zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Eine om dit waar te maken? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Eine: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Oudenaarde zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Eine.

Aanhangwagen met led scherm huren in Eine

Een led scherm in Eine nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Eine zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op