Op zoek naar een led scherm om te huren in Eksel? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren in Eksel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Hechtel-Eksel opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Eksel en vraag een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Eksel?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Eksel huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Eksel

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Eksel! De montage gebeurt snel en het scherm is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Eksel

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Eksel om dit te realiseren? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Eksel. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op