Van plan om een led scherm te huren in Elst? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Elst

Een led scherm in Elst nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Wanneer huur je een led scherm in Elst?

Je huurt snel een led scherm in Elst, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Elst: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brakel zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Elst.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Elst

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je op zoek naar een led scherm in Elst om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Elst. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op