Wil je snel een led scherm huren in Elversele? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Led scherm met aanhangwagen huren in Elversele

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Elversele! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Wanneer een led scherm huren in Elversele?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Elversele huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Een led scherm in Elversele: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Temse zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Elversele.

Led schermen in Elversele zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Elversele om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is het doel van Maxled. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Elversele op korte termijn. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op