Wil je snel een led scherm huren in Ename? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Ename

Een led scherm in Ename nodig? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Ename! Het scherm is eenvoudig verplaatsbaar en de installatie gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Ename?

Je huurt snel een led scherm in Ename, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Ename: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Oudenaarde opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Ename.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Ename

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Ename om hieraan bij te dragen? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren jouw led scherm in Ename zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op