Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Engelmanshoven? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Engelmanshoven?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Engelmanshoven, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Engelmanshoven

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Engelmanshoven om hieraan bij te dragen? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Engelmanshoven: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Sint-Truiden bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Engelmanshoven.

Led scherm huren op aanhangwagen in Engelmanshoven

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Engelmanshoven! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Engelmanshoven op korte termijn. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op