Op zoek naar een led scherm om te huren in Eppegem? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led schermen in Eppegem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Eppegem? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Led scherm huren op aanhangwagen in Eppegem

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en het scherm is makkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Eppegem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Eppegem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Eppegem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zemst zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Eppegem en vraag online een offerte aan.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Eppegem zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op