Ben je van plan om een led scherm te huren in Erembodegem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Erembodegem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Aalst opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Erembodegem.

Led scherm huren op aanhangwagen in Erembodegem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Erembodegem

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Erembodegem? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Wanneer huur je een led scherm in Erembodegem?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Erembodegem huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We kunnen jouw led scherm in Erembodegem zeer snel leveren dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op