Ben je van plan om een led scherm te huren in Erpe-Mere? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Erpe-Mere

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Erpe-Mere! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Led scherm huren in Erpe-Mere: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Erpe-Mere zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Erpe-Mere. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Erpe-Mere

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Op zoek naar een led scherm in Erpe-Mere om dit te realiseren? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Erpe-Mere?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Erpe-Mere. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Erpe-Mere. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op