Van plan om een led scherm te huren in Erps-Kwerps? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Led scherm huren op aanhangwagen in Erps-Kwerps

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Wanneer een led scherm huren in Erps-Kwerps?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Erps-Kwerps huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Erps-Kwerps

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Erps-Kwerps om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Erps-Kwerps: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Kortenberg bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Erps-Kwerps.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Erps-Kwerps. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op