Graag een led scherm huren in Essen? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Wanneer huur je een led scherm in Essen?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Essen. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Essen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Essen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Een led scherm in Essen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Essen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Essen.

Led scherm met aanhangwagen huren in Essen

Een led scherm in Essen nodig? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Essen! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren jouw led scherm in Essen zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op