Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Etikhove? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Etikhove?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Etikhove huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Etikhove: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Maarkedal zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Etikhove. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Etikhove

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Etikhove? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Etikhove

Een led scherm in Etikhove nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een led scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Etikhove zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op