Snel een led scherm huren in Etterbeek? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Een led scherm in Etterbeek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Etterbeek en vraag een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Etterbeek

Een led scherm in Etterbeek nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Etterbeek zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Etterbeek? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer een led scherm huren in Etterbeek?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Etterbeek, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Etterbeek. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op