Op zoek naar een led scherm om te huren in Evere? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Evere

Een led scherm in Evere nodig? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Evere! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de installatie gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Evere zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Evere om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Evere?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Evere. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm huren in Evere: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Brussel bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Evere en vraag bij ons een offerte aan.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Evere. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op