Van plan om een led scherm te huren in Ganshoren? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Een led scherm in Ganshoren: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brussel zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Ganshoren en vraag een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Ganshoren

Een led scherm in Ganshoren nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Ganshoren! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Ganshoren zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Ganshoren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Ganshoren?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Ganshoren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Ganshoren op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op