Wil je snel een led scherm huren in Gelrode? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Gelrode: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Aarschot zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Gelrode.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Gelrode

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Gelrode? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen met led scherm huren in Gelrode

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Gelrode! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Gelrode?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Gelrode. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Gelrode. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op