Ben je van plan om een led scherm te huren in Geluwe? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Geluwe

Een led scherm in Geluwe nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Geluwe! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Geluwe: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wervik zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Geluwe. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Geluwe

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Geluwe om hieraan bij te dragen? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer huur je een led scherm in Geluwe?

Je huurt snel een led scherm in Geluwe, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Geluwe, met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op