Van plan om een led scherm te huren in Geraardsbergen? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Geraardsbergen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Geraardsbergen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Geraardsbergen en vraag online een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Geraardsbergen

Een led scherm in Geraardsbergen nodig? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Geraardsbergen! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led schermen in Geraardsbergen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Geraardsbergen om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer een led scherm huren in Geraardsbergen?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Geraardsbergen huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Geraardsbergen dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op