Snel een led scherm huren in Gerdingen? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Gerdingen?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Gerdingen huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Led schermen in Gerdingen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Gerdingen? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Gerdingen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Bree bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Gerdingen. Vraag een offerte online aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Gerdingen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Gerdingen bij Maxled. Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Gerdingen. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op