Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Gijverinkhove? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Gijverinkhove?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Gijverinkhove. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm met aanhangwagen huren in Gijverinkhove

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Gijverinkhove! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led schermen in Gijverinkhove zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Gijverinkhove? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Gijverinkhove: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Alveringem zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Gijverinkhove.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Gijverinkhove. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op