Op zoek naar een mobiel ledscherm in Gijzegem? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze ledschermen!

Een ledscherm in Gijzegem

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Gijzegem. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je kan rekenen op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Een mobiele ledscherm in Gijzegem: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Gijzegem. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Gijzegem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Gijzegem nodig voor een livestream of reclame? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie gebeurt snel en ook de aanhangwagen kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Gijzegem. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op