Graag een led scherm huren in Gijzelbrechtegem? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Een led scherm in Gijzelbrechtegem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Anzegem bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Gijzelbrechtegem.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Gijzelbrechtegem

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Gijzelbrechtegem om dit waar te maken? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer huur je een led scherm in Gijzelbrechtegem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Gijzelbrechtegem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Gijzelbrechtegem

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Gijzelbrechtegem! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Gijzelbrechtegem. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op