Op zoek naar een mobiel ledscherm in Gijzenzele? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Gijzenzele huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Ledschermen in Gijzenzele

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Gijzenzele. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze typerende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Mobiel ledscherm in Gijzenzele: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Gijzenzele.

Aanhangwagen

Een ledscherm in Gijzenzele nodig voor jouw reclame of live-event? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De montage gebeurt snel en ook de aanhangwagen verplaats je makkelijk. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Gijzenzele dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op