Heb je een mobiel ledscherm in Godveerdegem nodig? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen ongetwijfeld op!

Ledscherm huren of kopen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Godveerdegem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Ledscherm met aanhangwagen

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Godveerdegem? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm in Godveerdegem

Met een ledscherm buiten in Godveerdegem toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Je rekent op onze kenmerkende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een mobiele ledscherm in Godveerdegem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Godveerdegem.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Godveerdegem. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op