Wil je snel een led scherm huren in Goeferdinge? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Led schermen in Goeferdinge zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Goeferdinge om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Led scherm huren in Goeferdinge: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Geraardsbergen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Goeferdinge. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Goeferdinge?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Goeferdinge huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Goeferdinge

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Goeferdinge! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Goeferdinge. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op