Op zoek naar een mobiel ledscherm in Gontrode? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Gontrode? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De aanhangwagen verplaats je eenvoudig en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Ledscherm in Gontrode

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Gontrode. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Gontrode, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Mobiele ledschermen in Gontrode: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Gontrode en vraag online een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Gontrode. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op