Snel een led scherm huren in Gorsem? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Gorsem

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Gorsem! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Gorsem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Sint-Truiden bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Gorsem en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Gorsem?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Gorsem, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Gorsem

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Gorsem om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Gorsem dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op