Van plan om een led scherm te huren in Gotem? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren in Gotem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Borgloon zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Gotem en vraag een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Gotem

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Gotem om dit waar te maken? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Gotem?

Je huurt snel een led scherm in Gotem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Gotem

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Gotem bij Maxled. We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Gotem. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op