Ben je van plan om een led scherm te huren in Grammene? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Grammene

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Grammene? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Grammene: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Deinze zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Grammene en vraag online een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Grammene

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Grammene! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer huur je een led scherm in Grammene?

Je huurt snel een led scherm in Grammene, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Grammene dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op