Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in de Groene Gordel? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Aanhangwagen met led scherm huren in de Groene Gordel

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in de Groene Gordel! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in de Groene Gordel

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in de Groene Gordel? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in de Groene Gordel: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in de Groene Gordel.

Wanneer huur je een led scherm in de Groene Gordel?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in de Groene Gordel, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in de Groene Gordel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op