Graag een led scherm huren in Gullegem? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Gullegem

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Gullegem om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Gullegem?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Gullegem huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Gullegem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Wevelgem opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Gullegem en vraag bij ons een offerte aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Gullegem

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Gullegem! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Gullegem, met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op