Van plan om een led scherm te huren in Haasdonk? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Haasdonk?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Haasdonk. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Haasdonk: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beveren zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Haasdonk. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Haasdonk

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Haasdonk? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren op aanhangwagen in Haasdonk

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Haasdonk bij Maxled. Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Haasdonk, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op