Wil je snel een led scherm huren in Haasrode? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Led scherm huren in Haasrode: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Oud-Heverlee zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Haasrode.

Aanhangwagen met led scherm huren in Haasrode

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Haasrode! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stabiel door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Haasrode

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Haasrode? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Haasrode?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Haasrode huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Haasrode op korte termijn. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op