Wil je snel een led scherm huren in het Hageland? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Aanhangwagen met led scherm huren in het Hageland

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! Het scherm is makkelijk verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in het Hageland

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in het Hageland om dit te realiseren? Doe een offerteaanvraag bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in het Hageland: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in het Hageland.

Wanneer een led scherm huren in het Hageland?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in het Hageland huren. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een led scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in het Hageland op korte termijn. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op