Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Hakendover? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Led scherm met aanhangwagen huren in Hakendover

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Hakendover! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Led scherm huren in Hakendover: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Tienen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Hakendover en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Hakendover

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Hakendover? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Wanneer een led scherm huren in Hakendover?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Hakendover huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Hakendover. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op