Snel een mobiel ledscherm in Halle-Booienhoven nodig? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze ledschermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Ledscherm huren of kopen

Bij Maxled kan je snel een mobiel ledscherm in Halle-Booienhoven huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Ledschermen in Halle-Booienhoven

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Halle-Booienhoven. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Je rekent op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voor jouw scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract. mobiel ledscherm ledtotem

Mobiele ledschermen in Halle-Booienhoven: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Halle-Booienhoven en vraag een offerte aan.

Aanhangwagen

Een ledscherm in Halle-Booienhoven nodig voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor een aanhangwagen met klein scherm heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Halle-Booienhoven. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op