Zoek je een mobiel ledscherm in Halle? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze ledschermen!

Een mobiele ledscherm in Halle: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Halle en vraag bij ons een offerte aan.

Ledscherm huren of kopen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Halle. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. ledscherm vaste ledtotem

Een ledscherm in Halle

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Halle. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract.

Aanhangwagen met ledscherm

Een mobiel ledscherm in Halle nodig? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de geschikte oplossing! De aanhangwagen kan je gemakkelijk verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Halle. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op