Wil je snel een led scherm huren in Halle? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Aanhangwagen met led scherm huren in Halle

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Led scherm huren in Halle: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zoersel zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Halle en vraag online een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Halle?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Halle. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Halle

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Halle om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. We kunnen jouw led scherm in Halle zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op