Zoek je een mobiel ledscherm in Hamont-Achel? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze ledschermen!

Mobiele ledschermen in Hamont-Achel: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Hamont-Achel en vraag online een offerte aan.

Ledschermen huren

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Hamont-Achel. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen

Een ledscherm in Hamont-Achel nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen is makkelijk verplaatsbaar en de installatie gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor een aanhangwagen met klein scherm heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Ledscherm in Hamont-Achel

Met een ledscherm buiten in Hamont-Achel toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Onze schermen hebben drie afmetingen (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging van het scherm? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Voor elk beeld een ledscherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Hamont-Achel. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op