Op zoek naar een led scherm om te huren in Hechtel-Eksel? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Led schermen in Hechtel-Eksel zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Hechtel-Eksel? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Aanhangwagen met led scherm huren in Hechtel-Eksel

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Een aanhangwagen met led scherm huren is de geschikte oplossing! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de installatie gebeurt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Een led scherm in Hechtel-Eksel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Hechtel-Eksel zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Hechtel-Eksel.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Hechtel-Eksel?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Hechtel-Eksel huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Hechtel-Eksel zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op