Wil je snel een led scherm huren in Heindonk? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Een led scherm in Heindonk: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Willebroek zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Heindonk en vraag een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Heindonk

Een led scherm in Heindonk nodig? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Heindonk! De montage gebeurt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Heindonk

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Heindonk? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Heindonk?

Je huurt snel een led scherm in Heindonk, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is ons doel. Door onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Heindonk op korte termijn. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op