Zoek je een mobiel ledscherm in Heist-Aan-Zee? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Mobiele ledschermen in Heist-Aan-Zee: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Heist-Aan-Zee.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Heist-Aan-Zee nodig voor een livestream of reclame? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De montage gebeurt snel en ook de aanhangwagen kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm in Heist-Aan-Zee

Met een ledscherm buiten in Heist-Aan-Zee toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze typerende kwaliteit. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Heist-Aan-Zee huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Heist-Aan-Zee. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op