Ben je van plan om een led scherm te huren in Heist-op-den-Berg? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer huur je een led scherm in Heist-op-den-Berg?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Heist-op-den-Berg. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Aanhangwagen met led scherm huren in Heist-op-den-Berg

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Een led scherm in Heist-op-den-Berg: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Heist-op-den-Berg zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Heist-op-den-Berg en vraag een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Heist-op-den-Berg

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Heist-op-den-Berg om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Heist-op-den-Berg zeer snel leveren dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op