Een mobiel ledscherm in Heldergem? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Ledscherm met aanhangwagen

Een mobiel ledscherm in Heldergem nodig? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen is makkelijk verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Ledscherm in Heldergem

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Heldergem. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben drie afmetingen (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. Je scherm optimaal verzorgen? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract. mobiel ledscherm ledtotem

Huren van ledschermen

Bij Maxled kan je snel een mobiel ledscherm in Heldergem huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Mobiele ledschermen in Heldergem: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan veranderen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Heldergem.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Heldergem. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op