Graag een led scherm huren in Hendrieken? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Hendrieken

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Hendrieken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer huur je een led scherm in Hendrieken?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Hendrieken, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Hendrieken: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Borgloon zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Hendrieken. Vraag een offerte online aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Hendrieken

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Hendrieken bij Maxled. We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Hendrieken. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op